Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemCentrora has a deprecated constructor in /home/boardsca/public_html/plugins/system/centrora/centrora.php on line 32
باید ها و نباید های باتری های موبایل برای افزایش طول عمر آنها - برد اسکن | بارکد خوان | صندوق فروشگاهی
 

باید ها و نباید های باتری های موبایل برای افزایش طول عمر آنها

پنج شنبه, 02 فروردين 777 ساعت 10:02;

باید ها و نباید های باتری های موبایل برای افزایش طول عمر آنها

عملکرد باتری گوشی‌های هوشمند معمولا رضایت‌بخش نیست، چون به ندرت می‌توانند یک روز شارژ را پاسخ دهند. اما این موضوع تا اندازه‌ای هم تقصیر خود ماست، زیرا تمام مدت آنها را اشتباه شارژ کرده‌ایم!

به گزارش ایسنا، این ایده در بسیاری از ما ریشه دوانده که شارژ کردن گوشی‌های هوشمند در مقاطع کوتاه زمانی موجب آسیب‌های طولانی‌مدت به باتری‌هایشان می‌شود و حتی تصور می‌کنیم بهتر است آنها را زمانی که در حال خاموشی هستند به شارژ متصل کنیم تا اینکه مدت کوتاهی را در شارژ باشند، در حالی که این ها اشتباه است.

بیزینس‌اینسایدر در این باره نوشت: در حقیقت جزئیات تحقیقاتی که شرکت Cadex در وب‌سایت خود به نام باتری یونیورسیتی (Battery University) انجام داده است، نشان می‌دهد که چطور باتری‌های لیتیوم-یونی گوشی‌های هوشمند به نوع خاصی از استرس حساس هستند و مانند انسان‌ها، استرس طولانی‌مدت می‌تواند آسیب‌های درازمدتی بر طول عمر باتری گوشی‌های هوشمند بگذارد.

اگر می‌خواهید باتری گوشی هوشمند خود را در شرایط مناسبی حفظ کرده و بدون نگرانی از تمام شدن شارژ  باتری گوشی خود بیرون بروید، باید چند نکته را هنگام شارژ کردن گوشی‌های هوشمندتان مدنظر قرار دهید.

وقتی که شارژ گوشی کامل شد، آن را از برق بیرون بکشید

طبق بررسی‌های وب‌سایت «باتری یونیورسیتی»، باقی گذاشتن گوشی‌ در برق، زمانی که شارژ آن کامل شده (مانند زمانی که آن را از شب تا صبح در حال شارژ  نگه داشته اید)، در طولانی مدت برای گوشی مضر است.

زمانی که شارژ گوشی به 100 درصد رسید، شروع به شارژ مقطعی می‌‎کند تا باتری را در شارژ 100 درصد نگه دارد و این موضوع باتری گوشی را در استرس و فشار بالایی می‌گذارد که مواد شیمیایی باتری را از بین می‌برد.

وب‌سایت «باتری یونیورسیتی» با ذکر جزئیات علمی، دلیل این موضوع را توضیح می دهد: وقتی شارژ گوشی‌تکمیل شد، آن را از منبع متصل به برق خارج کنید. این کار مانند این است که به ماهیچه‌هایتان بعد از ورزش استراحت دهید. کار کردن بی وقفه برای ساعت ها  باعث خستگی زیاد می‌شود.

سعی کنید گوشی را 100 درصد شارژ نکنید

حداقل وقتی که مجبور نیستید، گوشی خود را 100 درصد شارژ نکنید. نیازی نیست که باتری‌های لیتیوم-یونی به صورت کامل شارژ شوند و در اصل شارژ کامل برایشان مطلوب هم نیست. در حقیقت بهتر این است که تا زمانی که مجبور نیستید، آن را به صورت کامل شارژ نکنید، زیرا ولتاژ بالا به باتری فشار بالایی وارد می‌کند و در طولانی مدت باعث از بین رفتن آن می‌شود.

البته این موضوع ممکن است با تلاش شما برای نگه داشتن شارژ گوشی هوشمند در طول روز در تضاد باشد، اما بهتر است هر زمان از روز که می‌توانید گوشی خود به شارژ  بزنید و این مساله مشکلی ایجاد نمی‌کند.

هر زمان که می‌توانید گوشی خود را شارژ کنید

مشخص شده است که باتری‌ها در گوشی‌های هوشمند اگر به جای اینکه هر وقت خالی شد، آنها را برای مدت طولانی در شارژ قرار دهید، آنها را در طول روز به صورت مقطعی شارژ کنید، شرایط بهتری دارند.

شارژ کردن گوشی هنگامی که 10 درصد باتری خود را از دست می‌‎دهد، بهترین کار است. البته  این کار برای بسیاری از مردم امکان پذیر نیست، بنابراین از هر زمانی برای شارژ گوشی هوشمند خود استفاده کنید. وصل کردن به برق و بیرون آوردن از آن، حتی به صورت متعدد در طول روز مشکلی ایجاد نمی‌کند. این کار نه تنها باعث می‌شود عملکرد باتری گوشی هوشمند شما در طولانی مدت بهینه شود، بلکه آن را در طول روز نیز با شارژ بالا نگه می‌دارد.

به علاوه، شارژ کردن گوشی در مقاطع زمانی مختلف می‌تواند به شما این امکان را بدهد که از قابلیت‌هایی که باتری زیادی مصرف می‌کنند مانند قابلیت‌هایی مکان محور که از آنتن GPS شما استفاده می‌کنند، بهره ببرید.

گوشی خود را خنک نگه دارید

باتری گوشی‌های هوشمند در برابر گرما بسیار حساس هستند. اگر گوشی شما هنگاه شارژ کردن داغ شد، قاب گوشی را خارج کنید. همچنین اگر در برابر نور مستقیم خورشید قرار دارید، گوشی خود را بپوشانید. این کارها از سلامت باتری شما محافظت خواهد کرد.

منبع